Online netwerken

Online netwerken

Online netwerken is een van de mogelijkheden die u als directeur of ondernemer kunt gebruiken om uw bedrijf prominenter op de kaart te zetten. Maar wat is online netwerken eigenlijk precies?

Online netwerken

Vroeger, in een niet al te ver verleden, werden contacten gelegd en netwerken uitgebreid via persoonlijke contacten op bijeenkomsten en dergelijke, tegenwoordig gebeurt dat veel via internet. Een groot voordeel hiervan is dat u uw netwerk kunt uitbreiden met contacten die u normaal gesproken niet zo snel zou tegenkomen omdat zij bijvoorbeeld aan de andere kant van het land zitten. Een andere optie is het via uw netwerk bespreken van bepaalde zaken zonder het probleem een geschikt tijdstip te moeten vinden waarop iedereen kan. Bovendien kunt u op deze manier makkelijker uw contacten onderhouden door even een berichtje te sturen in plaats van tijdrovende afspraken te hoeven maken. Online netwerken loont dus maar hoe doet u dat?

Online netwerken met DGA Events

Een van de manieren waarop u online kunt netwerken, is door zelf te proberen zoveel mogelijk contactpersonen te vinden. Een andere, makkelijkere en effectievere manier is door gebruik te maken van DGA Events. DGA Events heeft zich tot doel gesteld zoveel mogelijk beslissingnemers met elkaar in contact te brengen. Dit heeft als voordeel dat er direct mogelijkheden ontstaan om zaken te doen aangezien u niet eerst een heel traject binnen het nieuwe bedrijf hoeft af te leggen om bij de directeur terecht te komen.

Bij DGA Events verzamelen we de zakelijke bijeenkomsten en netwerken waarbij voornamelijk mensen met beslissingsbevoegdheid aanwezig zullen zijn. Hierdoor wordt u in staat gesteld online te netwerken waardoor u uw netwerk kunt vergroten en daarmee uw potentiële klantenkring en orderportefeuille.

Organiseer uw eigen evenement

Organiseer uw eigen netwerkbijeenkomst op DGA Events. DGA Events helpt u met locatie, spreker, cateraar en nodigt ook nog eens de andere leden uit voor uw eigen special event!

Neem contact op en vraag hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij DGA Events. Kijk op onze website www.dgaevents.nl of vul het contactformulier in.Directeur groot aandeelhouder, Netwerk voor directeuren, Zakelijke community, Zakelijk netwerk, Meer omzet, Overzicht businessclubs, Exclusieve netwerkcommunity, Netwerk uitbreiden, Overzicht netwerkevenementen, Ondernemers evenementen

 


© DGA Events 2011 Online netwerken